Over ons

Het verhaal van IBeton start in de jaren ’50 bij Alfons Illegems, oprichter van Illegems-Vergauwen IV Beton, de voorloper van het huidige IBeton. Deze zaak was gelegen in Weert. In 1987 namen de zonen Illegems de zaak over. Ondertussen, vier generaties verder, zetelt IBeton al meer dan twintig jaar in Industriezone TTS in Temse.

IBeton zorgt voor al jouw betonnen doelen met zorgvuldig uitgekozen materialen, persoonlijke toewijding en liefde voor beton. Van betonnen putten en toebehoren tot holle en voorgespannen lateien, muurkappen, platen en palen. IBeton heeft steeds een snel en persoonlijk antwoord klaar op jouw vraag.

IBeton investeert constant en onverminderd in de werknemers, het machinepark en de volledige omkadering, om op een zo snel en kwalitatief mogelijke manier ook jou van dienst te zijn.

Casestudy Toyota

Toyota kiest, net als wij, voor kwaliteit. Daarom publiceerden zij een brochure waarin zij niet alleen hun heftrucks, maar ook IBeton in de spotlights zetten. Het werd een brochure over betrouwbaarheid en duurzame relaties.

Lees meer

Casestudy ACCOMODATA

Sinds de intrede van Odoo, ons nieuw softwareprogramma, loopt onze administratie eens te meer op wieltjes! Accomodata zorgde op deze manier voor nog meer efficiëntie. Zo kunnen wij u in de toekomst beter en gerichter verderhelpen met al uw vragen en offertes!

Lees meer

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET REILEN EN ZEILEN BIJ IBETON? VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA.