BEWUST OMGAAN MET WATER

Om watertekorten te voorkomen, dienen we ons allemaal in te zetten en het milieu een handje te helpen. Bewuster omgaan met water kan op vele manieren. Hieronder vindt u wat ons aanbod voor u of uw bedrijf kan betekenen.

WATERPUTTEN

Door de hete zomers komt België tegenwoordig steeds dichter in de buurt van uitdroging. Ondanks dat de winters nog fors zijn, valt er allesbehalve genoeg regen om dit tegen te gaan. Waterputten zorgen ervoor dat we het regenwater gerichter en beter kunnen inzetten. Zo houden we genoeg drinkwater over om iedereen hiervan te voorzien. Het opgevangen water kan gebruikt worden om het toilet door te spoelen, tuinen te besproeien in droge periodes en auto’s te wassen. Daarnaast kan er ook gebruik gemaakt worden van regenwater in diverse bedrijfsprocessen. Dit zijn slechts enkele zaken van de oneindige mogelijkheden die een regenput biedt.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN PARTNER DIE U VOORZIET VAN DE NODIGE MATERIALEN?

Contacteer ons vrijblijvend

INFILTRATIEPUTTEN

Infiltratieputten worden gebruikt voor de infiltratie van regenwater in de bodem. Hierdoor kan u met uw bedrijf of bij u thuis meehelpen aan een gezonde omgeving. Deze putten zorgen ervoor dat water makkelijker kan insijpelen in de grond, waardoor deze beter en gelijkmatiger bevochtigd wordt. Wanneer er een langere droogte heerst, zorgen deze putten ervoor dat uw grond vochtig blijft en niet uitdroogt.

REGENWATERFILTERS

Onze filters zorgen ervoor dat u het regenwater vlot kan gebruiken voor bovenstaande zaken. Ze halen eventuele zand- en roestdeeltjes uit het leidingwater. Hierdoor kunnen ze geen schade aanrichten aan de leidingen. De deeltjes die hieruit worden gefilterd, zouden tijdens het transport in het leidingwater terecht kunnen komen en zorgen voor corrosie in de leidingen. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Een regenwaterfilter zorgt er ook voor dat het regenwater volledig kleur- en geurvrij ingezet kan worden. Zo kan u het zonder zorgen gebruiken in en rondom uw woning of in uw bedrijf.

BENT U GEÏNTERESSEERD IN EEN VAN DEZE OPTIES?
BIJ ONZE PARTNERS KAN U TERECHT VOOR DE LEVERING EN PLAATSING VAN AL DEZE ZAKEN.

Bekijk onze producten